Termene & Conditii

Despre noi

Magazinul nostru virtual vine in intampinarea dumneavostra cu o oferta diversificata: jucarii din plus, articole pentru casa ( vesela, ceasuri, textile casa, produse de iluminat ) , produse pentru afara ( genti, umbrele, saci de dormit ), jocuri educative si multe altele.El a fost creat pentru copilul tau si copilul din tine. Noi, raspundem cerintelor si dorintelor copiilor si incercam in fiecare zi sa oferim cele mai bune si mai diversificate produse pentru micile noastre comori. Nimic nu vine la intamplare, toate sunt alese in functie de ultimile tendinte europene, de ultimile `nebunii` ce sucesc mintea copiilor nostri. Pentru noi divertismentul si calitatea merg mana in mana...pentru noi, copiii sunt pe primul loc. Toata aceasta oferta este structurata pe domenii principale.Dand click pe ele, veti gasi subdomenii ale acestora. Mai departe, in aceste subdomenii se afla oferta noastra. De-acum trebuie sa va inarmati cu rabdare si s-o parcurgeti. Speram intr-o colaborare de durata!. Firma noastra este prezenta deasemenea in cele mai mari orase din Romania prin retelele de hipermagazine, asigurand astfel deviza visului transformat in realitate. Ne poti consulta si telefonic folosind unul din numerele afisate pe pagina 'Contact'.

Termene si conditii

 

Generalitati
       Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Societatea comerciala NICHITA IMPEX SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.  Accesand legatura „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestuia.

                        

Definitii
        Acest site este intretinut si administrat de societatea NICHITA IMPEX SRL , care va fi denumit in continuare „Societate”. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului .www.jucarii-nichita.ro  este denumit „Client”.

 Adresa de internet care este proprietatea Societatii NICHITA IMPEX SRL  (www.jucarii-nichita.ro si www.nichitaimpex.ro) va fi denumita generic „site-ul www.jucarii-nichita.ro”.
      Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.jucarii-nichita.ro vor fi denumite in continuare „continut”. 

Drepturi de autor

        Intregul continut al site-ului www.jucarii-nichita.ro  este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.jucarii-nichita.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Sigla Nichita Impex Srl,  WWW.JUCARII-NICHITA.RO precum si denumirea WWW.JUCARII-NICHITA.RO sunt marci inregistrate si protejate de legile in vigoare. Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Declinarea responsabilitatii

        Continutul site-ului www.jucarii-nichita.ro a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

       JUCARII-NICHITA.RO  nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli din site si isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne companiei fara notificare prealabila.

       Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv. Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Garantiile produselor

        Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.jucarii-nichita.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului.

Frauda
        Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.jucarii-nichita.ro de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul  www.jucarii-nichita.ro sau care exploateaza erori ale aplicatiei, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va demara cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii
        Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU

 

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.


In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.


SC NICHITA IMPEX SRL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC NICHITA IMPEX SRL, fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.


 

SERVICII CLIENTI

Contacteaza-ne

SC Nichita Impex S.R.L.

RO9885976

J40/8191/1997

 

 

 

Sediu: bd. C-tin Brancoveanu nr.97

Capital social: 500Ron

E-mail:office@www.jucarii-nichita.ro

 Programul nostru de lucru este:

 Luni –Vineri:  9:00 - 17:00.

Tel:      +40 722.57.91.90

           +40 21.319.50.66

 

Fax:     +40 21.460.01.84

 

 

Nume companie:

 

SC NICHITA IMPEX SRL

Nr.inreg.Reg.Com.:

J40/8191/1997

C.I.F.:

RO 9885976

Capital social

500 RON

Adresa:

BD.C-TIN BRANCOVEANU NR.97, BL.M6. SC.9, AP.102, SECT 4, BUCURESTI

Tel:

+40 722.57.91.90

 

+40 21.319.50.66

Fax:

+40 21.460.01.84

Returnari

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare ales de dvs. la lansarea comenzii. Produsele comercializate prin intermediul www.jucarii-nichita.ro sunt noi, in ambalajul original, sigilat, al producatorului, fiind asigurate pe tot parcursul transportului pana in momentul receptionarii lor de catre cumparator, pe baza facturii fiscale.

 

GARANTIILE ASOCIATE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.jucarii-nichita.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalajele originale.

 

Produsele de folosinta indelungata (de exemplu biciclete, spatii de joaca, gonflabile, jucarii cu motor etc.) beneficiaza de garantie in functie de tipul fiecarui produs, in conformitate cu politica comerciala a producatorului, fapt atestat de certificatul de garantie care va fi emis fie direct de catre producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie de catre www.jucarii-nichita.ro, si care se va introduce in colet la livrare sau in mana cu ocazia ridicarii produselor de la sediul SC NICHITA IMPEX SRL. Certificatul de garantie va cuprinde detaliile necesare (durata, locul service-ului autorizat, conditii de utilizare etc) in bune conditii a produsului respectiv. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@jucarii-nichita.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. 

Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse va  fii fie inlocuit, fie restituita contravaloarea acestuia in cazul in care nu pot fi inlocuit.

Valoarea maxima a obligatiilor SC NICHITA IMPEX SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de SC NICHITA IMPEX SRL de la clientul respectiv.

SC NICHITA IMPEX SRL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre acesta si produsul respectiv.

            Avertisment! Asigurati-va ca jucaria aleasa este potrivita pentru virsta copilului.Pentru a evita orice accident nu atasati cordoane, sfori sau alte obiecte de jucarie.

                         

 

 

Informatii

  • Distrubutie nationala pentru retelele de magazine. Clientii en gros beneficiaza de reduceri.
  • Fotografia prezentata are caracter informativ si pot exista diferente intre acesta si produs.
  • Avertisment! Asigurati-va ca jucaria aleasa este potrivita pentru varsta copilului. Pentru a evita orice accident nu atasati cordoane, sfori sau alte obiecte de jucarie.
  • *Transport gratuit
    - pentru Bucuresti si provincie ( comenzi > 300 Ron fara TVA daca se incadreaza in zona I la Fan Courier)

Contact

  • +4 0213 195 066
  • +4 0722 579 190
  • +4 0214 600 184
  • office@jucarii-nichita.ro

2013 - 2022 (c) Nichita Impex SRL, Bucuresti

anpc  anpc